Openingstijden


Maandag t/m Vrijdag
8:00-17:30

Zaterdag
8:00-16:00

Welkom bij de online winkel van Banketbakkerij Boheemen

 

Beste klant,

 

Wij werken met verse, unieke en delicate producten, alle foto's van de producten zijn voorbeeld foto's. Banketbakkers maken zelden 2x dezelfde creatie dus als u dezelfde kleurstellingen wilt als op de foto, geef dit dan aan bij uw bestelling. Anders krijgt u een taart /kleur die de bakker op dat moment zelf bedenkt.

Bezorging is alleen mogelijk in Den Haag en omstreken. Bestellingen tot 23.59 geplaatst, kunnen mogelijk nog de volgende dag worden geleverd. Geef in alle gevallen de afleverdatum door. Wij proberen de door u opgegeven aflevertijd aan te houden, maar kunnen dat niet garanderen. Als de tijd erg belangrijk voor u is, kom het dan ophalen in onze winkel. Bij aflevering bij voorkeur enkele dagen van te voren bestellen i.v.m. de planning van de routes.

In verband met de drukte van de feestdagen kan het zijn dat bezorgen niet gaat lukken tussen 8.00-12.00, maar dat het iets uitloopt. Wij proberen ons best te doen om uiterlijk 13.30 bij u te zijn. Afhankelijk van bestelling en / of adres. De opgegeven bezorgtijd proberen wij zo dicht mogelijk te benaderen, maar er bestaat dus een grote kans dat dit niet lukt.

Tijdens onze Bossche bollenactie loopt de bezorgtijd uit tot ongeveer 15.00. Alle 3 de dagen kunnen wij geen tijdsafspraken doen, ook al geeft u het aan. Als de tijd erg belangrijk voor u is, kom het dan ophalen in onze winkel of in 1 van onze verkooppunten.

Banketbakkerij Boheemen is sinds 1953 een fenomeen in Den Haag en omstreken. Ons banket wordt op ambachtelijke wijze bereid en dat verschil proeft u direct. Onze vakbekwame banketbakkers hebben taarten, gebak, koekjes, chocolade en hartige hapjes nog steeds lief te hebben. Uiteraard alleen voor het aanmaken van de allerbeste ingrediënten.

Om dat mogelijk te maken is een complete banketbrigade in de weer om te zorgen dat de vitrines gevuld kunnen worden met een geweldig assortiment lekkernijen. Wist u dat wij dat 350 verschillende producten verkopen? Het is dan ook niet voor niets dat er in de verre omtrek bekend is. Boheemen wordt geraden om haar Bossche Bollen actie, eerste weekend in februari. 

Ook voor de zakelijke klant

Bedrijven, overheidsinstanties en cateraars weten ons ook te vinden. Wij leveren op bestelling taart en hartige versnaperingen voor verjaardagen, borrels enloden, kortom voor alle denkbare momenten waarop een gemeenschappelijke iets gevierd kan worden en wel of geen reden tot trakteren is. Met behulp van onze webshop stelt u in staat om uw bestelling samen te stellen en laat u deze naar wens zelf ophalen van door ons laten bezorgen.

Ook in ons assortiment: koemelkvrij gebak, ook voor veganisten!

Workshops voor volwassenen

Onze ruime bakkerij is bij uitstek geschikt voor het van workshops. Voor volwassenen hebben wij leuke workshops op woensdagavond (alleen voor groepen van 10-15 personen). Onze themaworkshops rond pasen, sinterklaas en kerst zijn altijd snel volgeboekt. Bekijk onze workshoppagina van kom vrijblijvend langs voor meer informatie.

Klantenpas

U kunt hier bekijken hoeveel spaarpunten u heeft.

Copyright © 2019 Boheemen | This store is PCI Compliant