Openingstijden


Maandag t/m Vrijdag
8.00-17.30

Zaterdag
8.00-16.00

Welkom bij de online winkel van Banketbakkerij Boheemen

Beste klant,

Momenteel kunnen wij geen workshops geven, omdat in onze bakkerij met een gezelschap, de anderhalve meter afstand houden niet lukt. Als die regel verdwijnt, kunnen wij weer gaan starten met workshops.

 

Wij zijn gewoon geopend, zowel onze winkel aan de Laan van Nieuw Oost Indië en ook onze webshop! Als u iets niet op onze webshop kan vinden, bel dan even naar de winkel op 0703859447, wij helpen u dan graag verder.

Voor sommige producten hebben onze bakkers meer tijd nodig met voorbereiden, deze producten ziet u dus niet op onze webshop, maar zijn soms toch redelijk snel te realiseren, dus bel gerust.

Wij kunnen de bestelling ook bij u bezorgen, als u in ons bezorggebied, woont of werkt: Den Haag / Scheveningen / Rijswijk / Leidschendam / Voorburg 

Ook hebben wij voor onze producten, voornamelijk de Bossche bol meerdere verkooppunten die open zijn en dagelijks onze producten ontvangen.

Dit zijn:

Bakker Moberg, Driebergenstraat

Haagsch Snoephuis, Frederik Hendriklaan 

C'est bonbon, winkelcentrum Rokkeveen Zoetermeer

Tico's shop, winkelcentrum Meerzicht Zoetremeer (woensdag t/m zaterdag)

Ook kunt u altijd bij de Hagashop in het Leyenburg ziekenhuis bestellen, zij hebben nooit een grote hoeveelheid staan, dus altijd bestellen!

 

             

Wij werken met verse, unieke en delicate producten, alle foto's van de producten zijn voorbeeld foto's. Banketbakkers maken zelden 2x dezelfde creatie dus als u dezelfde kleurstellingen wilt als op de foto, geef dit dan duidelijk aan bij uw bestelling. Anders krijgt u een taart /kleur die de bakker op dat moment zelf bedenkt.

Tijdens onze Bossche bollenactie loopt de bezorgtijd uit tot ongeveer 15.00. Alle 3 de dagen kunnen wij geen tijdsafspraken doen, ook al geeft u het aan. Als de tijd erg belangrijk voor u is, kom het dan ophalen in onze winkel of in 1 van onze verkooppunten.

Bezorging is alleen mogelijk in Den Haag en omstreken. Bestellingen tot 16.00 geplaatst, kunnen mogelijk nog de volgende dag worden geleverd. Geef in alle gevallen de afleverdatum door. Wij proberen de door u opgegeven aflevertijd aan te houden, maar kunnen dat niet garanderen. Als de tijd erg belangrijk voor u is, kom het dan ophalen in onze winkel. Bij aflevering bij voorkeur enkele dagen van te voren bestellen i.v.m. de planning van de routes.

In verband met de drukte van de feestdagen kan het zijn dat bezorgen niet gaat lukken tussen 8.00-12.00, maar dat het iets uitloopt. Wij proberen ons best te doen om uiterlijk 13.30 bij u te zijn. Afhankelijk van bestelling en / of adres. De opgegeven bezorgtijd proberen wij zo dicht mogelijk te benaderen, maar er bestaat dus een grote kans dat dit niet lukt.

Banketbakkerij Boheemen is sinds 1953 een fenomeen in Den Haag en omstreken. Ons banket wordt op ambachtelijke wijze bereid en dat verschil proeft u direct. Onze vakbekwame banketbakkers maken taarten, gebak, koekjes, chocolade en hartige hapjes omdat zij het vak lief hebben. Uiteraard mede door het gebruik van de allerbeste ingrediënten.

Om dat mogelijk te maken is een complete banketbrigade in de weer om te zorgen dat de vitrines gevuld kunnen worden met een geweldig assortiment lekkernijen. Wist u dat wij minimaal 350 verschillende producten verkopen? Het is dan ook niet voor niets dat er in de verre omtrek bekend is. Boheemen wordt geraden om haar Bossche Bollen actie, eerste weekend in februari. 

Ook voor de zakelijke klant

Bedrijven, overheidsinstanties en cateraars weten ons ook te vinden. Wij leveren op bestelling taart en hartige versnaperingen voor verjaardagen, borrels, kortom voor alle denkbare momenten waarop een gemeenschappelijke iets gevierd kan worden en wel of geen reden tot trakteren is. Met behulp van onze webshop stelt u in staat om uw bestelling samen te stellen en laat u deze naar wens zelf ophalen van door ons laten bezorgen.

Ook in ons assortiment: koemelkvrij gebak, ook voor veganisten!

Workshops voor volwassenen momenteel niet!

Helaas zijn workshops momenteel niet mogelijk door de anderhalve meter afstand regel. Op die manier is onze bakkerij niet groot genoeg en kunnen onze bakkers u iets niet goed voordoen of helpen, mocht dat nodig zijn.

Voor volwassenen hebben wij leuke workshops op woensdagavond (alleen voor groepen van 10-15 personen). Onze themaworkshops rond pasen, sinterklaas en kerst zijn altijd snel volgeboekt. Bekijk onze workshoppagina van kom vrijblijvend langs voor meer informatie.

Klantenpas

U kunt hier bekijken hoeveel spaarpunten u heeft.

Copyright © 2020 Boheemen | This store is PCI Compliant