Welkom bij Banketbakkerij Boheemen


Banketbakkerij Boheemen is sinds 1953 een fenomeen in Den Haag en omstreken, naast banket ook specialist in de Bossche Bollen. Ons banket wordt op ambachtelijke wijze bereid en dat verschil proeft u direct. Onze vakbekwame banketbakkers maken taarten, gebak, koekjes, chocolade en hartige hapjes omdat zij het vak lief hebben. Uiteraard mede door het gebruik van de allerbeste ingrediënten. Om dat mogelijk te maken is een complete banketbrigade in de weer om te zorgen dat de vitrines gevuld kunnen worden met een geweldig assortiment lekkernijen. Wist u dat wij minimaal 350 verschillende producten verkopen? Het is dan ook niet voor niets dat onze bakkerij in de verre omtrek bekend is.

Onze verkooppunten


Naast onze winkel aan de Laan van Nieuw Oost Indië, kunt u ook terecht op onze webshop. Heeft u even geen tijd om een bestelling af te halen? Dan komen onze chauffeurs het graag bij u bezorgen, wij bezorgen in Den Haag, Scheveningen, Rijswijk, Leidschendam en Voorburg.

Ook bij onderstaande verkooppunten kunt u terecht voor ons banket én Bossche bollen.


  • Bakkerij Driebergen, Driebergenstraat

  • Haagsch Snoephuis, Frederik Hendriklaan

  • C’est bonbon, winkelcentrum Rokkeveen Zoetermeer

  • Hagashop in het Leyenburg ziekenhuis: bestellen wordt geadviseerd

Levering aan horeca en derde kanalen


Bedrijven, overheidsinstanties en cateraars weten ons ook te vinden. Wij leveren op bestelling taart en hartige versnaperingen voor verjaardagen, borrels, kortom voor alle denkbare momenten waarop een gemeenschappelijke iets gevierd kan worden en wel of geen reden tot trakteren is. Onze webshop stelt u in staat om uw bestelling samen te stellen en kunt u naar wens zelf ophalen of door ons laten bezorgen, als uw adres in ons bezorggebied ligt.

Banketbakkerij Boheemen


Laan van Nieuw Oost Indië 225
2593BP  DEN HAAG

Heeft u vragen?
Bel 0703859447 of stuur ons een e-mail of bericht.

Uiterste besteltijd
Bestellingen voor morgen kunnen vandaag uiterlijk tot 16:30 uur geplaatst worden (er zijn uitzonderingen met feestdagen, zie bovenaan de site). Bestellingen voor maandag kunt u tot zondag 00:00 uur bestellen.

Uitzonderingen met feestdagen en acties, klik hier


Openingstijden
Onze winkel is van maandag t/m vrijdag geopend van 08:00 uur tot 17:30 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 08:00 tot 16:00 uur. De winkel is op zondag gesloten, u kunt wel de hele zondag via de webshop bestellen.

Op rekening bestellen?
Bestelt u voor het eerst en wilt u graag op rekening bestellen? Neem dan contact met ons op via mail@banketbakkerijboheemen.nl.

Veilig betalen
iDeal