Afhalen en Bezorgen

Wilt u producten bestellen? Banketbakkerij Boheemen heeft sinds jaar en dag een bezorgdienst ter beschikking. Uiteraard kunt u ook afhalen in onze winkel.

Indien u direct wil bestellen dan kunt u gebruikmaken van onze webshop of bellen met 070 - 3859447
Als u geen bevestigingsmail krijgt als u via de webshop gaat bestellen dan is deze bestelling mislukt!

Bezorgtijden


Uw bestelling ontvangen wij graag tijdig van u, bij voorkeur 1 dag of langer van te voren. Dit i.v.m. inplannen van routes, ook hebben onze producten voorbereiding nodig om onze kwaliteit te garanderen.
‘s Morgens bezorgen wij tussen 8:00 en ± 12:00, dit is een gemiddelde tijd en uiteraard seizoensafhankelijk. De door u aangegeven voorkeur aflevertijd proberen wij aan te houden, maar we hebben onze vaste routes. Als uw adres niet op die route ligt kan het dus zijn dat de bestelling later komt dan dat u had opgegeven. Als u telefonisch contact hierover opneemt kunnen wij u een gerichtere tijd geven. Helaas kunnen wij geen exacte bezorgtijd garanderen, maar wij doen ons uiterste best uw voorkeurstijd te benaderen, verder van onze zaak af is meestal later leveren, zoals o.a. Leidschenveen, Rijswijk, Forepark.


Feestdagen en acties


Vlak voor feestdagen kunnen de bezorgtijden flink uitlopen tot soms wel 15.00 en zo ook tijdens onze Bossche bollen actie.
Tijdens onze Bossche bollenactie, loopt de bezorgtijd meestal uit tot ongeveer 15.00. Alle 3 de dagen kunnen wij geen tijdsafspraken doen, ook al geeft u het aan. Als de tijd erg belangrijk voor u is, kom het dan ophalen in onze winkel.

Bezorgkosten


Bij iedere bezorgbestelling rekenen wij een tegemoetkoming in de kosten, dit is adres afhankelijk i.v.m. onder andere de afstand, bij de webshop gaat de verrekening automatisch d.m.v de postcode in te voeren.


Betalen


In onze webshop kunt u uw bestelling direct via iDeal betalen. Komt u de bestelling afhalen in de winkel dan kunt u ook in de winkel afrekenen. Bij bezorging kunt u ook contant afrekenen bij onze bezorger, onze bezorger heeft géén mobiel pinapparaat. Wilt u op rekening betalen? Hieronder leest u hier mee over.

Op rekening


Het is mogelijk om de bestelling op rekening af te nemen (tegen betaling van administratiekosten), maar dan willen wij dit van te voren weten en een volledig factuuradres en aanvullende gegevens voor de administratie in uw bedrijf. Bij de webshop kunt u ook gemakkelijk een ander bezorgadres invoeren, dus 1 afleveradres en 1 factuuradres. Ook kunt u voor de administratie een kostenplaats, routingscode, verplichtingennummer of inkoopordernummer meegeven.
U weet zelf het beste hoe uw administratie een factuur graag te zien krijgt.


Hartelijk dank voor uw bestelling en uw medewerking!


Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op per mail of bel ons op 070 - 3859447

Banketbakkerij Boheemen
Laan van Nieuw Oost Indië 225
2593BP  DEN HAAG

Heeft u vragen?
Bel 0703859447 of stuur ons een e-mail of bericht.

Uiterste besteltijd
Bestellingen voor morgen kunnen vandaag uiterlijk tot 16:30 uur geplaatst worden. Bestellingen voor maandag kunt u tot zondag 00:00 uur bestellen.

Openingstijden
Onze winkel is van maandag t/m vrijdag geopend van 08:00 uur tot 17:30 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 08:00 tot 16:00 uur. De winkel is op zondag gesloten, u kunt wel de hele zondag via de webshop bestellen.

Op rekening bestellen?
Bestelt u voor het eerst en wilt u graag op rekening bestellen? Neem dan contact met ons op via mail@banketbakkerijboheemen.nl.

Veilig betalen
iDeal