Voordeel met bestelling ophalen, als die voldaan is (Klik op het bericht).

Als u de bestelling komt halen bij ons in de winkel en u heeft de bestelling al van te voren via onze webshop, óf bij ons in de winkel al voldaan.
Dan hoeft u van ons niet meer in de rij te gaan staan!
Als u bij onze winkel arriveert kunt u even bellen naar 0703859447, wij pakken dan uw bestelling uit de koelkast en komen naar u toe lopen om het aan u te geven.
Als u voor onze winkel staat, is er rechts van de glazen winkeldeur een donkerbruine voordeur, door die voordeur geven wij uw bestelling.
Dat scheelt u een hoop tijd, want helaas mogen er nog steeds maar 3 klanten tegelijk in onze winkel, daardoor kunnen wij niet zo snel de rij laten oplossen.
Op deze bovenstaande manier hopen wij u een stuk tegemoet te komen.

Banketbakkerij Boheemen
Laan van Nieuw Oost Indië 225
2593BP  DEN HAAG

Heeft u vragen?
Bel 0703859447 of stuur ons een e-mail of bericht.

Uiterste besteltijd
Bestellingen voor morgen kunnen vandaag uiterlijk tot 16:30 uur geplaatst worden. Bestellingen voor maandag kunt u tot zondag 00:00 uur bestellen.

Openingstijden
Onze winkel is van maandag t/m vrijdag geopend van 08:00 uur tot 17:30 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 08:00 tot 16:00 uur. De winkel is op zondag gesloten, u kunt wel de hele zondag via de webshop bestellen.

Op rekening bestellen?
Bestelt u voor het eerst en wilt u graag op rekening bestellen? Neem dan contact met ons op via mail@banketbakkerijboheemen.nl.

Veilig betalen
iDeal