Openingstijden


Maandag t/m Vrijdag 8.00-17.30
Zaterdag 8.00-16.00

Beide kerstdagen gesloten
Nieuwjaarsdag gesloten

Zondags gesloten

Workshops

Onze workshops worden altijd druk bezocht. Het is dus belangrijk om tijdig contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden en de beschikbaarheid.

U kunt kiezen uit de volgende workshops:

Sinterklaas

Tijdens deze workshop maakt u een aantal sintartikelen. Ten eerste gaat u zelf een chocolade letter spuiten en deze vervolgens decoreren. Bij de sinttijd hoort ook het maken van marsepein figuurtjes. Onder begeleiding wordt u aangeleerd hoe goed om te gaan met deze “zoete klei”. En de sintperiode kan natuurlijk niet zonder pepernoten. Kortom genoeg lekkers voor het heerlijk avondje! Kosten per workshop: € 35,- per persoon ( incl. 2...

Kerstmis

Tijdens deze workshop leert u een profitoroltaartje te maken. Dit is een taartje opgebouwd uit allemaal kleine soesjes. De toren van soesjes komt te staan op een hardewenerplak. Deze gaat u ook zelf maken. Al met al een leuke en lekkere klus. Het resultaat is prima te gebruiken als kerstdessert. Ook bent u deze avond bezig met kerstkransjes van chocolade te maken. Ook deze kunt u naar eigen inzicht met...

Pasen

U start in deze workshop met het maken van een paastaartje in de vorm van een ei. U kunt kiezen uit diverse vullingen. Ook de opmaak van deze taart is naar uw eigen inzicht. Natuurlijk gaat alles onder begeleiding en bent u vrij om vragen te stellen. Wanneer de taarten klaar zijn, vervolgen we onze weg met het maken van chocolade vogelnestjes.   Kosten per workshop: € 35- per persoon...

Soezenfestijn

Banketbakkerij Boheemen is natuurlijk het bekendst om zijn Bossche bollen. Daarom hebben wij nu ook een workshop, waarin u aan de slag gaat met onze specialiteit. Er worden eerst een aantal soezen gemaakt, voor onder andere de Bossche bollen, maar ook voor bananensoezen en voor een profiterol taartje. Dit is een taartje van kleine opgestapelde soesjes, die net als de Bossche bollen door de chocoladefondant zijn gehaald en met slagroom...

chocoladefestijn

Wie is er nou niet gek op chocolade? We beginnen de workshop met het maken van een bonbonschaaltje,zodat u aan het einde van de workshop alles gemakkelijk in een schaaltje mee kunt nemen.Dit schaaltje wordt ook van chocolade gemaakt.Tijdens deze workshop leert u bonbons maken.U leert ook hoe u deze bonbons sierlijk kunt decoreren. Een ander onderdeel van de workshop is het maken van de ganache truffels. Als derde onderdeel...

Voel je een échte banketbakker

Bij ons vak wordt er gelijk gedacht aan taarten, koekjes en chocolade. Daarom hebben wij voor u ook een seizoen onafhankelijke workshop verzonnen, waarbij u met twee van deze drie trefwoorden aan het werk gaat.  We starten met het maken van een aantal spuitkoekjes, zoals sprits, nogatientjes of carolientjes die u ook weer geheel naar eigen creativiteit mag versieren. Vervolgens gaan we, als de koekjes in de oven zitten, verder...